SmartDC Rotterdam, Heerlen datacenters

SmartDC opereert carrier neutrale datacenters met directe backbone connectiviteit met het internet. Onze meet-me-rooms huisvesten meer dan 20 internationale carriers die diensten aanbieden zoals IP Transit, IP-peering, Remote Peering, DWDM golflengten, dark-fiber, Metro-loops en local loops, IP VPN, Long Haul Ethernet, ISDN, VOIP, Mobile en xDSL-lijnen. De SmartDC datacenters zijn aangesloten met meerdere fiber paden naar onze in-house meet-me-rooms. De meet-me-rooms zijn verbonden met ODF's en met redundante fiber kanalen naar uw racks in SmartDC. Wij bieden een open marktplaats voor carriers en IP Transit providers om verbinding maken met netwerken, eindgebruikers en ISP's.

Rotterdam
Heerlen

Monitoring

Het is belangrijk om servers goed in de gaten te houden. Wij hanteren 3 vormen van monitoring.

Monitoring

Alle beschikbare informatie over de server wordt verkregen en opgeslagen. Hiermee worden grafieken gegenereerd, waardoor we op korte termijn, maar ook op lange termijn kunnen zien hoe de server presteert. Aan de hand van deze informatie kunnen bjvoorbeeld de configuraties worden aangepast op de server.


Preventief

Op elke server draait een preventieve monitoringsservice. Deze service houdt continu de processen en andere services in de gaten. Zodra de service een probleem ziet aankomen, wordt er direct actie ondernomen zonder dat de bezoeker daar iets van merkt. Zo worden de meeste problemen voorkomen.


Alert

Dit is de belangrijkste monitoringsservice. Op een server in een ander datacentrum, op een ander netwerk, wordt door middel van verschillende commando's en protocollen de status van een server en haar services gecontroleerd. Zodra er een probleem wordt gedetecteerd zullen er nog drie checks binnen enkele seconden plaatsvinden.

Contact Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Bellen met ons

+31(045) 750 6408

Heeft u vragen? Bel Ons: (045) 750 6408

24/7 Nederlands, Engels Ondersteuning, Email: info@hostingparkstad.nl

  • award-img1
  • Betaal met