Over Hosting Parkstad

Hosting Parkstad is een aanbieder van webruimte, webdiensten en het onderhoud van bestanden voor websites in het bezit van particulieren of bedrijven, die zelf geen eigen webserver hebben. Hosting Parkstad is in 2014 gestart met het aanbieden van gratis webhosting diensten die heette toen hostinparkstad.nl. Vanaf dat moment hebben wij het altijd anders willen aanpakken dan andere aanbieders. Onze ervaring binnen deze branche heeft ons geleerd wat noodzakelijk is bij het afnemen van hostingproducten en daar proberen wij continu op in te spelen.

image description
Zaken doen met Hosting Parkstad

Betekent kwalitatief zeer goede webhosting tegen een scherp tarief met alle mogelijkheden om uw bedrijf of patriculiere website online door te laten groeien.

Door gebruik te maken van de nieuwste platformen en technieken zijn wij in staat om voor al uw wensen,
nu en in de toekomst een passende oplossing aan te bieden. Ons first class support wordt verzorgd door professionals met een ruime schat aan ervaring.

Ons team staat u direct te woord bij vragen of eventuele problemen.

Razendsnelle met 99.9% beschikbaarheid

Onze combinatie van SSD's en HighSpeed-disks zorgt ervoor dat onze hosting 20x sneller is dan traditionele webhosting. Op een server draaien verschillende services(/processen). Deze services verwerken allerlei data. Door deze services is uw website bereikbaar en kan u bijvoorbeeld bestanden uploaden met een FTP-verbinding. Zo is er ook een service die ervoor zorgt dat u email kan ontvangen en versturen. De servers van Hosting Parkstad worden zorgvuldig ingericht en onderhouden. Een goed onderhoud werkt preventief en zorgt voor een hogere 99.9% uptime.

Heeft u vragen? Bel Ons: (045) 750 6408

24/7 Nederlands, Engels Ondersteuning, Email: info@hostingparkstad.nl

  • award-img1
  • Betaal met